Frilansnätverk

Svenska Nomader är Sveriges största nätverk för digitala nomader och personer som vill jobba på distans och vi vill nu hjälpa frilansare att hitta distansjobb och gig med skälig ersättning. Detta genom att upprätthålla ett frilansnätverk där vi kan hjälpa till med matchning av uppdrag och uppdragstagare.

Jobba hemifrån eller på distans

Digitaliseringen möjliggör att allt fler jobb inom en rad olika branscher går att sköta helt på distans. Därför driver vi frågan om platsoberoende arbete på svenska arbetsmarknaden och i första hand förmedlar uppdrag som går att sköta på distans. Uppdrag du kan jobba med hemifrån, från en annan del av landet eller från en helt annan del av världen.

Hur går det till? 

Som del av vårt frilansnätverk får du utan kostnad regelbundna uppdateringar om passande jobb/gig och inbjudningar till nätverksevent andra typer av träffar. Om du tar ett uppdrag som förmedlas via oss kommer vi att ingå ett avtal där Svenska Nomader går in som mellanhand mellan dig och uppdragsgivaren.

Vilka typer av uppdrag förmedlas?

Vi förmedlar uppdrag inom bland annat kommunikation, marknadsföring, utveckling, kundservice och administration. Bland annat roller inom sociala medier, community management, grafisk design, SEO / SEM, programmering, UX, projektledning, kundtjänst, administration m.m. Vår ambition är att ständigt utöka utbudet av uppdrag.

Registrering

Registrera din profil och bli en del av vårt frilansnätverk så håller vi dig uppdaterad om de senaste jobben och hjälper till i förmedlingen av jobb som passar dig. Helt utan kostnad.

👉🏼 Frågor? Kontakta oss på hej@svenskanomader.se.