Referenser

Även om vår jobbplattform fortfarande är i BETA så har plattformen redan lyckats matcha några uppdragstagare med uppdragsgivare. 

Avionero

“Vi fick in ett flertal ansökningar genom Svenska Nomader, och även några av de bästa kandidaterna. Vi landade till slut även i att anställa en nomad i från nätverket. Hon kombinerar stor resvana, med en väldigt ärlig, personlig och kännande ton i sin marknadsföring, så skall bli mycket spännande att se hur vi kan forma Avioneros varumärke ihop framåt.”

– Lars Kristensson, CEO & Principal Architect på Avionero

Hälsa som livsstil

“Med hjälp av Svenska Nomaders plattform fick vi kontakt med en duktig frilansande skribent som hjälper oss med innehåll till vår hemsida halsasomlivsstil.com. Det tog knappt ett dygn innan vi fått det första mailet med ansökan och därefter trillade det in många fler. Att arbeta på distans är en självklarhet för oss och vi kommer använda er plattform fler gånger för att hitta andra duktiga frilansare.”

– Rebecca & Johan, halsasomlivsstil.com

 

👉🏼 Har du också haft en lyckad matching? Vi är i så fall väldigt tacksamma över att både ta del av och få dela ett citat från er på den här sidan. Kontakta oss på hej@svenskanomader.se.