Referenser

Vår plattform har i över 1 års tid matchat de som erbjuder distansjobb med de som vill jobba på distans. Ta del av några referenser nedan.

Avionero

”Vi fick in ett flertal ansökningar genom Svenska Nomader, och även några av de bästa kandidaterna. Vi landade till slut även i att anställa en nomad i från nätverket. Hon kombinerar stor resvana, med en väldigt ärlig, personlig och kännande ton i sin marknadsföring, så skall bli mycket spännande att se hur vi kan forma Avioneros varumärke ihop framåt.”

/ Lars Kristensson, CEO & Principal Architect på Avionero

Hälsa som livsstil

”Med hjälp av Svenska Nomaders plattform fick vi kontakt med en duktig frilansande skribent som hjälper oss med innehåll till vår hemsida halsasomlivsstil.com. Det tog knappt ett dygn innan vi fått det första mailet med ansökan och därefter trillade det in många fler. Att arbeta på distans är en självklarhet för oss och vi kommer använda er plattform fler gånger för att hitta andra duktiga frilansare.”

/ Rebecca & Johan, halsasomlivsstil.com

Kaffekassan

“Svenska Nomaders varumärke har sedan flera år tillbaka varit synonymt med distansarbete. När vi behövde skala upp våra resurser för marknadsavdelningen på www.kaffekassan.se så var Svenska nomader ett naturligt val då vårt bolag sköts 100 % remote.

Under loppet av tre veckor hade massvis med ansökningar trillat in – och vi lyckades rekrytera en stjärnskribent helt på distans. Stort tack för hjälpen!”

/ Oskar Söderlund, CEO & Co-founder på Kaffekassan

👉 Har du också haft en lyckad matching? Vi är i så fall väldigt tacksamma över att både ta del av och få dela ett citat från er på den här sidan. Kontakta oss på hej@svenskanomader.se.