Översikt

Om tjänsten

Vi letar efter erfarna rekryteringskonsulter som antingen vill vara med och rekrytera på distans/ annan ort med oss eller jobba på befintligt kontor i Stockholm. För rätt person kan detta innebära att du jobbar i form av egen konsult med oss i sann frilans-/ GIG-ekonomi-anda, eller som anställd, formen och hel-/deltid kan med andra ord diskuteras!

Du får vara med i uppbyggnaden av branschens kanske bästa teknikrekryteringsföretag, och fortsätta bidra till industri-Sveriges tillväxt. Tillsammans vill vi vara branschens vassaste teknikrekryteringskonsulter, och vi hoppas att du vill vara med på resan framåt!

Vi erbjuder bra verktyg, kund- och kandidatdatabaser, coaching och sunda värderingar där du med frihet under ansvar kan arbeta hemifrån om du önskar. I Stockholm sitter vi i fantastiska lokaler på våning 17 vid Hötorget, med häftig utsikt åt alla håll i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer dels att bestå av headhunting /search, att scanna ingenjörsmarknaden efter intressanta talanger som efterfrågas hos våra uppdragsgivare, kontakta kandidaterna och upprätthålla dialogen med dem, utföra intervjuer, presentera kandidater, ansvara för referenstagningar och utföra tester mm, beroende på hur mycket och i vilken form vi jobbar ihop. Som heltidsanställd får du ett eget sälj-/kundansvar och ansvar för att driva egna framgångsrika rekryteringsuppdrag.

Vi söker dig som:

  • Troligen har du en ingenjörs- eller HR-utbildning i botten, och har arbetat framgångsrikt med rekrytering, helst med fokus inom teknik.
  • Du är kanske rekryteringskonsult eller konsultchef inom teknik idag, och/eller så har du en bakgrund inom teknisk försäljning/tekniska branscher och fått intresse och erfarenhet av rekrytering.
  • Du har både ett kund- och försäljningsintresse i kombination med ett intresse för teknikområden, ingenjörsyrken och människor.
  • Certifiering i personlighetstester är meriterande.
  • Som person är du målinriktad och har ett förtroendeingivande sätt.
  • Du är lyhörd, serviceinriktad och professionell.

Ansök till:

För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Maria Rabb på 070-77 75 546. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV/intresseanmälan till maria.rabb@enhunt.se. Välkommen med din ansökan snarast! Precisera gärna vilken ort som är intressant för dig och vad du tror du kan bidra med!

Information om företaget

EnHunt hjälper teknikföretag med ingenjörsrekrytering / teknikrekrytering fokuserat på search och headhunting, samt med teknikkonsulter.

Svenska Nomader är en mötesplats för svenska digitala nomader. Här diskuterar vi hur man som individ möjliggör distansarbete men även vilken påverkan förändringar i arbetslivet har för både företag och samhälle. Digitalisering, globalisering och gig-ekonomin – det är några av de samhällsförändringar som driver oss och vårt community framåt.

👉🏼 Frågor? Kontakta oss på hej@svenskanomader.se