Översikt

Viseo har ett starkt team med specialister inom SEO, PPC och konverteringsoptimering. De söker dig som brinner för att skapa resultat och ständigt vill bli bättre på att driva affärer genom organisk trafik.

Just nu söker de inte aktivt men de letar kontinuerligt efter grymma personer som vill ha världen som sin arbetsplats – så vem vet, kanske är din spontanansökan det de väntat på. 

På Viseo har du världen som din arbetsplats. Beroende när på året du frågar hittar du vissa av oss i Bangkok, Stockholm eller kanske i Saigon. Vår vision är att man ska ha friheten att arbeta när och var man vill och därför har vi en stark remote-kultur. Vi tror alltså starkt på frihet under ansvar, på riktigt. För att lyckas med det vi gör, vilket är att leverera resultat i världsklass inom performance marketing, skulle vi beskriva oss som leveranssäkra, kundfokuserade, personliga och ganska sköna.

Arbetsuppgifter

I rollen som SEO specialist ansvarar du för att dina kunders projekt når uppsatta KPIer. Du sköter hela leveransen av projekten och arbetar tätt med kund och projektkoordinator med hantering, rådgivning och strategisk planering för kundernas optimering och konvertering. Du tänker långsiktigt och överser den tekniska strukturen på dina kunders sajter, sätter upp länkplaner samt skapar och implementerar on page-/off page-strategier.

Du styr även ett team av skribenter som tar fram content utefter den uppsatta strategin. Det är du som ser till att all content är konverteringsanpassat samt flaggar mot projektkoordinator när du behöver fler skribenter.

Vi söker dig som

  • Drivit egna SEO projekt och kan uppvisa grymma resultat
  • Kan HTML och CSS
  • Har avancerade kunskaper i Excel (du kan använda VLOOKUP etc.)
  • Har ett genuint intresse för konvertering och optimering
  • Är analytisk och organiserad
  • Har ett långsiktigt strategiskt tänk när du optimerar sajter
  • Siktar på att bli bäst på det du gör

Ett extra plus i kanten om du även

  • Kan PHP och/eller JavaScript
  • Har programmeringskunskaper
  • Har drivit ett eller flera sidoprojekt på fritiden

Ansök

Mest av allt är vi intresserade av att veta vilka typer av projekt du har drivit, vilka resultat du nått och på vilket sätt du arbetar idag. Du får även gärna bifoga CV och eller Linkedinprofil. Ansök via Viseos Teamtailor.

PS. För att lyckas och trivas i rollen är det allra viktigast att du är duktig på att skapa resultat. Har du inte jobbat heltid med SEO men drivit ett framgångsrikt projekt på sidan av? Fantastiskt, skicka in en ansökan och berätta om projektet!

🤗 Skriv gärna att du har hittat jobbet via Svenska Nomader. Det hjälper oss att få fler arbetsgivare till att annonsera distansjobb via vår plattform. Tack på förhand!

Om Viseo

Viseo har hjälpt över 500 företag att öka sin försäljning från Google med hjälp av sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och Google Ads. Viseo är en SEO-byrå i Stockholm, ett familjeföretag och certifierad Google Partner.